Τοπ κοινωνικά μη αποδεκτές συμπεριφορές σε κοινωνικά δίκτυα

Κάποιες κοινές μη αποδεκτές κοινωνικές συμπεριφορές στα κοινωνικά δίκτυα

0

Όλοι γνωρίζουμε και ένα τρανταχτό παράδειγμα από τις παρακάτω συμπεριφορές που μας κάνουν να ανατριχιάζουμε και να μαζευόμαστε λίγο. Εξασκούνται από ηλικιωμένους, κυρίως, αλλά και άλλες κατηγορίες ατόμων.

Μία κατηγορία αποτελεί ο μεσήλικας, 50άρης συνήθως κύριος που ανεβάζει φωτογραφίες με τριαντάφυλλα ή καρδούλες με ευχές σε συγγενείς, άτομα που έχουν γενέθλια, ή που θέλουν να τους τραβήξουν την προσοχή. Ιδιαίτερα Creepy είναι οι παππούδες που έχουν προσθέσει όλα τα γύρω δημοτικά σχολεία και σχολιάζουν τριαντάφυλλα σε κάθε φωτογραφία που φαίνεται λίγο αστράγαλος, ή αντίστοιχα σε 30άρες που σταμπάρουν στο Facebook.

Ο κάγκουρας(είτε με αμάξια, είτε με μηχανάκια, είτε με κάποια άλλη κοινωνικά κατακριτέα δραστηριότητα). Δε λέω, και σε εμένα αρέσουν και τα αυτοκίνητα, και οι μηχανές, και τα αεροπλάνα(ναι τι), αλλά δεν ανεβάζω φωτογραφίες από τη μηχανή του αυτοκινήτου μου στο Facebook. Ακόμα χειρότερα, να ανεβάζει πολλές φωτογραφίες από διάφορα πράγματα που έχει χωρέσει στο Peugeot 207 του 2002 που πήρε από ένα θείο του τζάμπα. Τέτοια άτομα συνήθως έχουν χαμηλό μορφωτικό επίπεδο και είναι ανορθόγραφοι μέχρι αηδίας, έχουν τουλάχιστον ένα τατουάζ σε εμφανές σημείο, δουλεύουν βασικό και γουστάρουν 18χρονες, για αυτό άλλωστε ξεροσκάνε την πειραγμένη εξάτμιση του Peugeot 2002 όταν περνάνε βράδυ από κλαμπ.

Ο λεφτάς. Η νέα αυτή μόδα που εμφανίστηκε στις ΗΠΑ και τη Ρωσία(αλλά γενικότερα παντού) περιλαμβάνει συνήθως νέους άντρες που θέλουν να μοιάζουν πιο ευκατάστατοι από ότι είναι. Φωτογραφίες με ακριβά αυτοκίνητα, γκόμενες, σε κλαμπ, παραλίες και νησιά είναι στάνταρ στα προφίλ τους. Συνήθως είναι παντού ξυρισμένοι, ή διατηρούν μούσι του παπά της ενορίας. Είναι αηδιαστικά πολύ νάρκισσοι, και αν ρωτήσεις κάποιον συμμαθητή τους στο γυμνάσιο θα μάθεις ότι ήταν οι πιο κατεστραμμένοι και τους βαρούσαν όλοι, και για αυτό έχουν το κόμπλεξ.

Η 15 φωτογραφίες ανά δευτερόλεπτο. Είναι γνωστή, συνήθως αρκετά όμορφη και συχνάζει σε κλαμπ. Ανεβάζει κάθε βράδυ στις 5 που γυρνάει στο σπίτι φωτογραφίες που πάει σε κλαμπ, συνήθως αποκαλυπτικές και όλοι έχουν να πούνε μια ιστορία για αυτή. Έχει πλούσια ερωτική ζωή, ενώ υπάρχει υποψία ότι «δουλεύει νύχτα».

Ο μεταλάς, συνήθως άσχημος, χοντρός, μαλωμένος με το σαπούνι, ανεβάζει ό,τι θανατοcore βρίσκει στο Deep Web που δεν ακούγεται, ανεβάζει μαύρες φωτογραφίες και συχνάζει σε μεταλάδικα και στο Rockwave. Το μόνο που κάνει είναι να ανεβάζει τέτοια κομμάτια ή αφίσες από Metal Events που θα πάει ή που θα ήθελε να πάει, και συνήθως είναι κολλημένος με WoW και κακής ποιότητας φαγητό.

Οι περισσότεροι από εμάς έχουμε τουλάχιστον ένα παράδειγμα από τις παραπάνω κατηγορίες. Delete, τώρα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ